Advocaat in Amsterdam nodig?

Plaats gratis jouw zaak!   

Vragen? Bel ons gerust: 085 - 5000 202

Klanten beoordelen Lawspot gemiddeld met een 9,3

Een betrouwbare advocaat in Amsterdam voor iedereen

In sommige situaties is een advocaat helaas onvermijdelijk, zo kan je te maken hebben met een echtscheiding. In andere situaties is een advocaat ten zeerste aan te raden, bijvoorbeeld bij het opstellen van een duurovereenkomst. Een gespecialiseerde advocaat kan je veel zorgen besparen met de juiste kennis. Ben je op zoek naar een goede en betaalbare advocaat in Amsterdam?

Dan ben je bij Lawspot.nl aan het juiste adres! Bij Lawspot.nl kan je namelijk verschillende advocaten met elkaar vergelijken voordat je met iemand in zee gaat. In drie gemakkelijke stappen vind je eenvoudig een advocaat. De werkwijze is heel simpel: je plaatst anoniem jouw zaak op het beveiligde systeem van Lawspot.nl, waarna je reacties van verschillende advocaten ontvangt. Deze advocaten kan je vergelijken op de factoren die jij belangrijk vindt. Heb je een geschikte advocaat op het oog, dan kan je een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Pas daarna hoef je te beslissen of je daadwerkelijk de betreffende advocaat in de arm wilt nemen. Kijk hier hoe het werkt voor meer toelichting.

Een advocaat kost niet altijd veel geld

Omdat je de keuze pas maakt nadat je de verschillende reacties en tarieven van advocaten hebt vergeleken weet je dus goed van tevoren waar je aan toe bent, dat is wel zo prettig! Zo maak je de juiste keuze. Ook is het mogelijk dat je in aanmerking komt voor een overheidsvergoeding voor de kosten van rechtshulp. Heb je verder nog vragen? Neem dan contact met ons op!


Meteen een advocaat vinden?


(454 rechtzoekenden plaatsten een zaak over dit onderwerp)

Zo gemakkelijk werkt Lawspot

Step 1 white

1. Plaats een zaak

Plaats jouw juridische probleem door enkele simpele vragen te beantwoorden.

Step 2 white

2. Advocaat pitcht

Ontvang pitches van gekwalificeerde advocaten die je graag willen helpen.

Step 3 white

3. Jij hebt de controle

Vergelijk reacties, prijsindicaties en reviews en kies de advocaat die het beste bij jou past.


In contact komen met een goede advocaat Amsterdam?

Lawspot.nl helpt je bij het vinden van een goede advocaat. Onze aangesloten advocaten zijn gecertificeerd en wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om. Het gebruik van Lawspot.nl is gratis en geheel vrijblijvend. Plaats jouw zaak vandaag nog op Lawspot.nl en vind de advocaat die jou het beste advies kan geven.


badge

Onafhankelijk platform

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform. Wij hebben geen enkel belang bij welke advocaat je uiteindelijk kiest. Dit maakt ons uniek!

road-sign

Gratis advocaten vergelijken

Vergelijk gratis pitches van advocaten gericht op jouw juridische probleem. Zo kun je de advocaat kiezen die bij jou past.

lock

Betrouwbaar en veilig

Met jouw persoonlijke gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Jouw zaak is anoniem en wordt beveiligd opgeslagen.

download

Gemakkelijk en snel

Een juridisch probleem is zo geplaatst op Lawspot.nl. Binnen enkele klikken ontvang je reacties van gekwalificeerde advocaten.

pennon

Geheel vrijblijvend

Ook nadat je voor een advocaat hebt gekozen, zit je nog nergens aan vast. Het gebruik van Lawspot.nl is geheel vrijblijvend.

road-sign

Anoniem

Jouw geplaatste zaak is anoniem. Jouw contactgegevens worden pas met een advocaat gedeeld wanneer je hier zelf voor kiest.


Zoek je een betaalbare en betrouwbare advocaat Amsterdam?

Plaats gratis jouw zaak!     Meer weten?


Wat vinden klanten van ons:

Menno uit Amsterdam

Geplaatst op: 30 mei 2020

Beoordeling: 10

Beoordeling:

Doordat er met echte interesse en de juiste vraagstelling wordt gewerkt hadden we snel een goeie advocaat te pakken die ons assisteerde bij onze zaak. Snel, duidelijk én persoonlijk. Ik had van te voren een ander beeld van de advocatuur...

Joop uit Waalre

Geplaatst op: 12 mei 2020

Beoordeling: 8

Beoordeling:

Mijn casus werd door dhr. Maarten Drontmann in 1e instantie bekeken en hij heeft mij in contact gebracht met TK advocaten, waarmee ik nu nog contact heb. Eigen dossier-omgeving op internet is ook erg fijn. Hartelijke dank!