Aansprakelijkheidsstelling? Vind de juiste advocaat op Lawspot.nl!Vragen? Bel ons: 085 5000 202

Wat is een aansprakelijkheidsstelling?

Met een aansprakelijkheidsstelling kun je iemand verantwoordelijk houden voor door jou opgelopen schade. Hiermee kun je een passende vergoeding krijgen voor schade die niet jouw schuld is, maar die van een ander. Je dient een claim in bij de tegenpartij of diens verzekeraar.

Aansprakelijkheidsstelling brief

Een schadevergoeding dient schriftelijk te worden gevorderd. Dit doe je in een aansprakelijkheidsstelling brief waarin verschillende gegevens moeten worden vermeld. Ten eerste de datum van de aansprakelijkstelling en algemene gegevens van de wederpartij en jezelf. Daarnaast vermeld je een omschrijving van het ongeval, de omvang van de schade (materieel en immaterieel) en de grond waarop je iemand aansprakelijk stelt. Het is raadzaam om een advocaat in de arm te nemen voor het aansprakelijk stellen van iemand, omdat er erg veel verschillende mogelijkheden zijn hiervoor. Een advocaat kan je bijvoorbeeld vertellen om welke wettelijke grondslag het in jouw geval gaat en adviseren bij het opstellen van de aansprakelijksstelling brief.

Het in de arm nemen van een advocaat hoeft niet duur te zijn.
Dit zal blijken uit de prijsindicaties die je zult ontvangen van verschillende advocaten. Ook kun je eventueel in aanmerking komen voor een vergoeding van de overheid voor de gemaakte rechtsbijstand kosten. Voor vragen hierover kun je ook bij ons terecht.


Zo snel mogelijk een goede Advocaat vinden die jou helpt bij een aansprakelijkheidsstelling en schadeclaim?

Plaats gratis jouw zaak!

Zo gemakkelijk werkt Lawspot

Step 1 white

1. Plaats een zaak

Plaats jouw juridische probleem door enkele simpele vragen te beantwoorden.

Step 2 white

2. Advocaat pitcht

Ontvang pitches van gekwalificeerde advocaten die je graag willen helpen.

Step 3 white

3. Jij hebt de controle

Vergelijk reacties, prijsindicaties en reviews en kies de advocaat die het beste bij jou past.


Aansprakelijkheidsrecht advocaat vinden via Lawspot.nl

Op het onafhankelijke platdorm Lawspot.nl kun je binnen drie simpele stappen de juiste advocaat vinden voor jouw zaak. Er wordt vertrouwelijk omgegaan met jouw gegevens en er zijn bij ons enkel gecertificeerde advocaten aangesloten. Daarbij is het gebruik van Lawspot.nl helemaal gratis en vrijblijvend. Plaats jouw zaak vandaag nog op Lawspot.nl en vind de advocaat die bij jou past.


badge

Onafhankelijk platform

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform. Wij hebben geen enkel belang bij welke advocaat je uiteindelijk kiest. Dit maakt ons uniek!

road-sign

Gratis aansprakelijkheidsrecht advocaten vergelijken

Vergelijk gratis pitches van advocaten gericht op jouw juridische probleem. Zo kun je de advocaat kiezen die bij jou past.

lock

Betrouwbaar en veilig

Met jouw persoonlijke gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Jouw zaak is anoniem en wordt beveiligd opgeslagen.

download

Gemakkelijk en snel

Een juridisch probleem is zo geplaatst op Lawspot.nl. Binnen enkele klikken ontvang je reacties van gekwalificeerde advocaten.

pennon

Geheel vrijblijvend

Ook nadat je voor een advocaat hebt gekozen, zit je nog nergens aan vast. Het gebruik van Lawspot.nl is geheel vrijblijvend.

road-sign

Anoniem

Jouw geplaatste zaak is anoniem. Jouw contactgegevens worden pas met een advocaat gedeeld wanneer je hier zelf voor kiest.


Zoek je een betaalbare en betrouwbare aansprakelijkheidsrecht advocaat?

Plaats gratis jouw zaak!     Meer weten?