Schadevergoeding eisen met behulp van een advocaat?

Plaats gratis jouw zaak!   

Vragen? Bel ons gerust: 085 - 5000 202

Klanten beoordelen Lawspot gemiddeld met een 9,3

Schade

Civiel/burgerlijk recht is het recht tussen burgers onderling, organisaties onderling en burgers en organisaties. Binnen het burgerlijk recht komt het vaak voor dat de ene partij de ander schade toebrengt. Vaak is het dan mogelijk om een schadevergoeding te claimen. Bij het lijden van schade kun je aan allerlei situaties denken. Je kunt bijvoorbeeld schade lijden omdat iemand wanprestatie gepleegd heeft, dat betekent dat iemand een overeenkomst (gedeeltelijk) niet is nagekomen. Maar ook is het mogelijk dat je te maken krijgt met verkeersaansprakelijkheid, omdat je auto beschadigd is tijdens een verkeersongeluk. Je kunt bijvoorbeeld ook schade hebben geleden doordat zich een bedrijfsongeval heeft voorgedaan. In al deze situaties kun je van degene die de schade heeft veroorzaakt of van degene die verantwoordelijk is voor de schade een schadevergoeding eisen. Gezien de grote belangen die kunnen spelen op zowel financieel als op emotioneel gebied, doe je er verstandig aan een advocaat in de arm te nemen.

Hoe kan een advocaat je helpen?

Een advocaat die gespecialiseerd is in aansprakelijkheidsrecht kan jou helpen met alle juridische kwesties omtrent schadevergoedingen. Zo kan hij/zij je bijvoorbeeld helpen met het opstellen van de brief waarin je de tegenpartij aansprakelijk stelt. Ook kan een advocaat de schade verhalen bij de verzekeraar van de tegenpartij, of een schatting maken van de hoogte van de geleden schade. Mocht het tot een procedure komen, dan kan een advocaat jou daarin bijstaan. Wanneer je zelf door iemand aansprakelijk gesteld wordt, kun je ook juridische bijstand of advies inwinnen bij een van onze advocaten.

Het in de arm nemen van een advocaat hoeft niet duur te zijn.

Dit zal blijken uit de prijsindicaties die je ontvangt van de aangesloten advocaten. Daarnaast is het ook mogelijk om in aanmerking te komen voor een overheidsvergoeding voor de gemaakte kosten van rechtshulp. Hierover kun je natuurlijk bij ons terecht voor vragen.


Meteen een advocaat vinden?


(297 rechtzoekenden plaatsten een zaak over dit onderwerp)

Zo gemakkelijk werkt Lawspot

Step 1 white

1. Plaats een zaak

Plaats jouw juridische probleem door enkele simpele vragen te beantwoorden.

Step 2 white

2. Advocaat pitcht

Ontvang pitches van gekwalificeerde advocaten die je graag willen helpen.

Step 3 white

3. Jij hebt de controle

Vergelijk reacties, prijsindicaties en reviews en kies de advocaat die het beste bij jou past.


Snel een gespecialiseerde aansprakelijkheidsrecht advocaat nodig?

Lawspot.nl helpt je bij het vinden van een goede advocaat. Onze aangesloten advocaten zijn gecertificeerd en wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om. Het gebruik van Lawspot.nl is gratis en geheel vrijblijvend. Plaats jouw zaak vandaag nog op Lawspot.nl en vind de advocaat die jou het beste advies kan geven.


badge

Onafhankelijk platform

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform. Wij hebben geen enkel belang bij welke advocaat je uiteindelijk kiest. Dit maakt ons uniek!

road-sign

Gratis aansprakelijkheidsrecht advocaten vergelijken

Vergelijk gratis pitches van advocaten gericht op jouw juridische probleem. Zo kun je de advocaat kiezen die bij jou past.

lock

Betrouwbaar en veilig

Met jouw persoonlijke gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Jouw zaak is anoniem en wordt beveiligd opgeslagen.

download

Gemakkelijk en snel

Een juridisch probleem is zo geplaatst op Lawspot.nl. Binnen enkele klikken ontvang je reacties van gekwalificeerde advocaten.

pennon

Geheel vrijblijvend

Ook nadat je voor een advocaat hebt gekozen, zit je nog nergens aan vast. Het gebruik van Lawspot.nl is geheel vrijblijvend.

road-sign

Anoniem

Jouw geplaatste zaak is anoniem. Jouw contactgegevens worden pas met een advocaat gedeeld wanneer je hier zelf voor kiest.


Zoek je een betaalbare en betrouwbare aansprakelijkheidsrecht advocaat?

Plaats gratis jouw zaak!     Meer weten?


Wat vinden klanten van ons:

Menno uit Amsterdam

Geplaatst op: 30 mei 2020

Beoordeling: 10

Beoordeling:

Doordat er met echte interesse en de juiste vraagstelling wordt gewerkt hadden we snel een goeie advocaat te pakken die ons assisteerde bij onze zaak. Snel, duidelijk én persoonlijk. Ik had van te voren een ander beeld van de advocatuur...

Joop uit Waalre

Geplaatst op: 12 mei 2020

Beoordeling: 8

Beoordeling:

Mijn casus werd door dhr. Maarten Drontmann in 1e instantie bekeken en hij heeft mij in contact gebracht met TK advocaten, waarmee ik nu nog contact heb. Eigen dossier-omgeving op internet is ook erg fijn. Hartelijke dank!