Onderhandelen over aansprakelijkheid en schadevergoeding?

Aansprakelijkheid

Helaas komt het regelmatig voor dat iemand schade lijdt door een ander. Wat ook kan gebeuren is dat je zelf schade aan een ander hebt toegebracht. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren in het verkeer, als iemand tegen andermans auto aanrijdt. Wat ook mogelijk is, is dat een arts een medische misser heeft begaan, of dat een partij wanprestatie gepleegd heeft jegens de ander. Het is in deze gevallen vaak het woord van de ene partij tegen dat van de ander. Misschien lijkt het voor de hand liggend dat de twee partijen hun situatie uitvechten, maar de praktijk wijst gelukkig vaak anders uit. Wat gebruikelijk is binnen het aansprakelijkheidsrecht, is dat twee partijen samen onderhandelen om er zo goed mogelijk uit te komen. Het is verstandig je tijdens de onderhandelingen bij te laten staan door een deskundig advocaat.

Hoe kan een advocaat je helpen?

Een advocaat die gespecialiseerd is in aansprakelijkheidsrecht kan namens jou onderhandelen met de tegenpartij. Onze advocaten kunnen zowel schadeveroorzakers als slachtoffers bijstaan. Wanneer het gaat om fysieke schade die geleden is, of juist om schade aan materieel waar een emotionele waarde aan zit, kunnen de emoties hoog oplopen. Een advocaat kan professioneel namens jou optreden en onderhandelen, wanneer jij hiertoe zelf niet in staat bent. Ook met andere vragen over aansprakelijkheidsrecht kun je terecht bij een advocaat.

Het in de arm nemen van een advocaat hoeft niet duur te zijn

Dit zal blijken uit de prijsindicaties die je ontvangt van de aangesloten advocaten. Daarnaast is het ook mogelijk om in aanmerking te komen voor een overheidsvergoeding voor de gemaakte kosten van rechtshulp. Hierover kun je natuurlijk bij ons terecht voor vragen.


Meteen een advocaat vinden?

 

(256 rechtzoekenden plaatsten een zaak over dit onderwerp)

Direct juridische hulp?

Vul het contactformulier in, dan neemt een gespecialiseerde advocaat gauw contact met je op.

Zelf bellen kan natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar via 085 – 5000 202.

4.5/5
Klanten beoordelen Lawspot gemiddeld met een 9,3

Zo gemakkelijk werkt Lawspot

1. Plaats een zaak

Plaats jouw juridische probleem door enkele simpele vragen te beantwoorden.

2. Advocaat gekoppeld

Er wordt automatisch een advocaat aan je gekoppeld, voor het beste resultaat.

Schade bepalen en verhalen met behulp van een advocaat?

Lawspot.nl helpt je bij het vinden van een goede advocaat. Onze aangesloten advocaten zijn gecertificeerd en wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om. Het gebruik van Lawspot.nl is gratis en geheel vrijblijvend. Plaats jouw zaak vandaag nog op Lawspot.nl en vind de advocaat die jou het beste advies kan geven.

 

badge

Onafhankelijk platform

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform. Wij hebben geen enkel belang bij welke advocaat je uiteindelijk kiest. Dit maakt ons uniek!

road-sign

De juiste advocaat

Er wordt een advocaat toegewezen op basis van jouw juridische probleem. Zo ontvang je de advocaat die bij jou past.

lock

Betrouwbaar en veilig

Met jouw persoonlijke gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Jouw zaak is anoniem en wordt beveiligd opgeslagen.

download

Gemakkelijk en snel

Een juridisch probleem is zo geplaatst op Lawspot.nl. Binnen enkele klikken ontvang je reacties van gekwalificeerde advocaten.

pennon

Geheel vrijblijvend

Ook nadat je voor een advocaat hebt gekozen, zit je nog nergens aan vast. Het gebruik van Lawspot.nl is geheel vrijblijvend.

road-sign

Anoniem

Jouw geplaatste zaak is anoniem. Jouw contactgegevens worden pas met een advocaat gedeeld wanneer je hier zelf voor kiest.


Zoek je een betaalbare en betrouwbare aansprakelijkheidsrecht advocaat?

Plaats gratis jouw zaak!

Meer weten?

 

Bel nu