Onderhandelen met de schaderegelaar?

Plaats gratis jouw zaak!   

Vragen? Bel ons gerust: 085 - 5000 202

Klanten beoordelen Lawspot gemiddeld met een 9,3

Letselschade

Wanneer je letselschade hebt opgelopen of hebt veroorzaakt, zul je te maken krijgen met de regels van het aansprakelijkheidsrecht. Met letselschade wordt een verwonding of ziekte bedoeld, die is opgelopen door een ongeval. Bijvoorbeeld door een verkeersongeluk, bedrijfsongeval of een medische misser. De schade kan zowel materieel als immaterieel zijn. Materiële schade zijn bijvoorbeeld de kosten voor medische hulp, immateriële schade is bijvoorbeeld een lichamelijke beperking als gevolg van het ongeval. Vooral als het om immateriële schade gaat, is het lastig de hoogte van de schadevergoeding te bepalen. Daarom wordt er in de praktijk vaak onderhandeld met de advocaat van het slachtoffer aan de ene kant, en een schaderegelaar die voor een letselschadebureau werkt aan de andere kant.

Hoe kan een advocaat jou helpen?

In het proces waarin wordt onderhandeld met een schaderegelaar, is het verstandig je bij te laten staan door een ervaren advocaat die kennis heeft van het letselschaderecht en aansprakelijkheidsrecht. Een advocaat helpt je onder andere met het aantonen welke schade gevolg is van het ongeval, met het onderhandelen over de hoogte van de schadevergoeding, enzovoort. Mocht je zelf aansprakelijk gesteld zijn, dan kan een advocaat je uiteraard ook bijstaan.

Het in de arm nemen van een advocaat hoeft niet duur te zijn

Dit zal blijken uit de prijsindicaties die je van verschillende advocaten toegestuurd krijgt. Ook kun je in aanmerking komen voor een overheidsvergoeding die voorziet in de kosten gemaakt voor rechtshulp. Voor vragen hierover kun je natuurlijk bij ons terecht.


Meteen een advocaat vinden?


(242 rechtzoekenden plaatsten een zaak over dit onderwerp)

Zo gemakkelijk werkt Lawspot

Step 1 white

1. Plaats een zaak

Plaats jouw juridische probleem door enkele simpele vragen te beantwoorden.

Step 2 white

2. Advocaat pitcht

Ontvang pitches van gekwalificeerde advocaten die je graag willen helpen.

Step 3 white

3. Jij hebt de controle

Vergelijk reacties, prijsindicaties en reviews en kies de advocaat die het beste bij jou past.


Snel een gespecialiseerde vreemdelingenrecht advocaat nodig?

Lawspot.nl helpt je bij het vinden van een goede advocaat. Onze aangesloten advocaten zijn gecertificeerd en wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om. Het gebruik van Lawspot.nl is gratis en geheel vrijblijvend. Plaats jouw zaak vandaag nog op Lawspot.nl en vind de advocaat die jou het beste advies kan geven.


badge

Onafhankelijk platform

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform. Wij hebben geen enkel belang bij welke advocaat je uiteindelijk kiest. Dit maakt ons uniek!

road-sign

Gratis vreemdelingenrecht advocaten vergelijken

Vergelijk gratis pitches van advocaten gericht op jouw juridische probleem. Zo kun je de advocaat kiezen die bij jou past.

lock

Betrouwbaar en veilig

Met jouw persoonlijke gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Jouw zaak is anoniem en wordt beveiligd opgeslagen.

download

Gemakkelijk en snel

Een juridisch probleem is zo geplaatst op Lawspot.nl. Binnen enkele klikken ontvang je reacties van gekwalificeerde advocaten.

pennon

Geheel vrijblijvend

Ook nadat je voor een advocaat hebt gekozen, zit je nog nergens aan vast. Het gebruik van Lawspot.nl is geheel vrijblijvend.

road-sign

Anoniem

Jouw geplaatste zaak is anoniem. Jouw contactgegevens worden pas met een advocaat gedeeld wanneer je hier zelf voor kiest.


Zoek je een betaalbare en betrouwbare vreemdelingenrecht advocaat?

Plaats gratis jouw zaak!     Meer weten?


Wat vinden klanten van ons:

NVT uit Haarlem

Geplaatst op: 12 jan 2020

Beoordeling: 10

Beoordeling:

Lawspot heeft op een snelle en persoonlijke manier me snel kunnen helpen met mijn vraag en mij geïntroduceerd met een goede advocaat die mij in eerste instantie kosteloos te woord heeft gestaan.

Bernard Bierens uit Muiderberg

Geplaatst op: 9 jan 2020

Beoordeling: 10

Beoordeling:

Praktische aanpak. Vooral de ook de advocaat van Fruytier, Vincent van Oosterveen.